Hoge kwaliteit gegarandeerd
Persoonlijke service

Over ons

IDO! IDO! AL 30 JAAR EEN BEGRIP

Als je gaat trouwen en op zoek bent naar je droomjurk dan zal Ido! Ido! op een goed moment genoemd worden als plek waar je zeker moet zijn geweest. De winkel is al 30 jaar een begrip in de bruidsjurkenbranche en niet voor niets! Sinds Marijn Arkauer de winkel overgenomen heeft in 2003 verovert zij de harten van menige bruid met haar prachtige en gevarieerde collectie van zowel bekende als onbekende merken.

“Nadat ik jaren in de retail had gewerkt op inkoopafdelingen wilde ik dolgraag voor mezelf beginnen. Bruidsmode vond ik altijd geweldig. De romantiek die eromheen hangt, de prachtige jurken en de speciale relatie met klanten… 

Ik heb me vol overgave in dit prachtige avontuur gestort. We staan nooit stil en blijven ons vernieuwen en ontwikkelen. Ieder jaar reis ik langs de verschillende beurzen in Milaan, Parijs en Barcelona om daar de mooiste creaties te selecteren voor een volgend seizoen. Ik vind het heel belangrijk om een zo goed mogelijke samenstelling van trouwkleding te vinden, zodat er hier een breed en kwalitatief hoogstaand aanbod is.” 

MIJN VERHAAL…

Mijn eigen huwelijk was zo’n belangrijk moment voor mij! Alles dacht ik tot in de puntjes uit en niets liet ik aan het toeval over. Uiteraard was mijn missie om de ideale trouwjurk te vinden. Wat ik in mijn hoofd had, was niet makkelijk te vinden. Zelf ben ik een stoer no nonsense type en vond ik veel jurken al te veel “trouwjurk’. Ik miste echt wat meer moderne, hippe en meer nonchalante trouwkleding. Ik dacht, dit kan anders. Dus toen deze winkel op mijn pad kwam, heb ik onmiddellijk mijn kans gegrepen! 

Sindsdien sta ik met ontzettend veel plezier in de winkel en ontvang ik samen met mijn geweldige team aankomende bruidjes en hun entourage. Het moment dat een bruid haar jurk vindt, zie ik de twinkeling in haar ogen en de ontroering bij vriendinnen en familie. En dat blijft na 17 jaar een heel bijzonder moment!

BOUTIQUE

Ido! Ido! heeft een zeer professioneel en ervaren team. Onze stylistes kunnen terugvallen op de meest uitgebreide assortiment accessoires en een unieke bruidsjurken collectie. 

Onze winkel in Amsterdam-Zuid heeft een heerlijk warme sfeer en we nemen de tijd voor je! Hier komen is echt een beleving. Je past hier je selectie trouwjurken geheel privé in je eigen kamer omringt door degene die jij daar graag bij wil hebben. Of je nu van modern, bohemien, minimalistisch of juist van nonchalant, sexy of romantisch houdt, je kan het hier vinden. 

Een aantal merken verkopen wij exclusief! De bruidsjurken van Claes Iversen, Spose di Gio, Andrea Hawkes, Savannah Miller, Carta Branca, Atelier 29,  Caroline Castilian, Catherine Deane, Isabel Sachis en Eliza Jane Howell zijn alleen bij ons te vinden.

Maak een afspraak en kom passen! 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat jij de beste ervaring krijgt op onze website.