Hoge kwaliteit gegarandeerd
Persoonlijke service

Vera Wang en Pronovias

Vera Wang is een begrip in de bruidsmodewereld en niet voor niets! Zelfs tijdens de pandemie heeft ze nog verschillende beroemdheden van een bruidsjurk weten te voorzien, zoals Ariana Grande, Gwen Stefani en Issa Rae. Na meer dan 30 jaar in de business zit ze nog vol plannen en ambities. De aankondiging in april 2021 de samenwerking met het Spaanse bruidsmodehuis Pronovias is daar een duidelijk teken van. 

Deze collectie valt onder wat ze noemt “couture light” met toegankelijke prijzen, maar uiteraard nog steeds voorzien van even veel aandacht voor kwaliteit. “In welke prijsklasse ik ook werk, het is heel belangrijk voor ons dat we alles dezelfde aandacht geven…. hetzelfde verantwoordelijkheidsgevoel, toewijding en passie. Ik sta voor kwaliteit en ik wil dat alles dat verkocht wordt onder mijn naam van dezelfde kwaliteitsstandaard is. Het gaat er niet alleen om dat iets cool of ‘in’ is, maar ook om het vertrouwen tussen het product en de cliënt.”

Voor inspiratie is Wang in haar eigen archieven gedoken en heeft ze haar technieken en ontwerpen getransformeerd naar innovatieve jurken voor de moderne bruid. Verwacht veel lagen, transparantie, uitvergrote proporties en een focus op een nauwsluitende fit. 

“Het is een ontdekkingsreis langs silhouetten die je niet zo snel verwacht. Als je kijkt naar de proporties van de rokken, hoe er gesneden is en de details, dan zie je het DNA van ons merk.”

Dit nieuwe avontuur zal ervoor zorgen dat Vera Wang een nog groter internationaal bereik krijgt. De prijzen van de jurken zitten tussen de €2.500 en €3.900. 

Wanneer het gaat over de post-pandemie huwelijken heeft Vera Wang het idee dat er een nieuwe energie is onder de bruiden. Na een periode van veel thuis zijn, hebben vrouwen nu weer zin om zich mooi aan te kleden: “Consumenten hebben zin in uitbundigheid, edgy, en spannende ontwerpen,” zegt ze. 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat jij de beste ervaring krijgt op onze website.