De ultieme bruid

I do! I do! is de ultime plek om je echt helemaal bruid te voelen. Met een enthousiast team zoeken wij een outfit die past bij je persoonlijkheid. En omdat geen bruid het zelfde is vereist elke jurk een persoonlijke aanpak. Dat vraagt om bekwaamheid en creativiteit, en toevallig hebben wij dat als geen ander.

Sinds onze oprichting in 2003 zijn wij een eigen koers ingeslagen. Onze collectie heeft een eigentijdse stijl. De trouwjurken van I do I do zijn Sexy, Fun en Charmant te gelijk. In onze creaties voel je wat Couture uit Londen, Parijs, en Milaan met je doet. Een exclusieve ervaring die je alleen bij I do! I do! kan beleven. Met passie bedacht en met zorg gemaakt. Met deze eigenschappen brengt I do! I do! al jaren de beste ontwerpen naar Amsterdam. Volgens ons de enige manier om te laten zien dat het ook anders kan. Maak een afspraak bij I do! I do! want je bruiloft is geen verkleedpartij.

Tot ziens bij I do! I do!

Marijn ArkauerDe aankoop 
Als wij een jurk voor je bestellen bij een van onze ontwerpers variëert de levertijd van 4 tot 7maanden. Na je eerste aanbetaling is de bestelling definitief en is annuleren helaas niet meer mogelijk. Het resterende deel betaal je bij aflevering. Als de jurk uit voorraad wordt geleverd voldoe je het gehele bedrag bij aankoop. Het uitzoeken van een bruidsjurk is een bijzonder moment en als je dan een keuze hebt gemaakt zijn er een aantal stappen en tips die wij je graag meegeven.
               
De “pas” afspraken
Meestal wordt er tijdens het verkoopbezoek een “eerste pas” afspraak gemaakt.  Een pasafspraak wordt gepland van dinsdag tot en met vrijdag. Bij de eerste passessie – waarvoor wij 30 minuten reserveren – is je jurk nog niet op maat. Een van onze coupeuses zal de jurk afspelden om deze in de periode daarna voor je te vermaken. Het is van groot belang dat je de juiste lingerie (met name bh) en schoenen meeneemt . Na de “ eerste” pas volgt uiteraard een “ tweede pas”. In veel gevallen is de japon dan klaar.
Het afpassen is een werkje is dat een goede communicatie en ook concentratie vereist. Wij vragen je om bij een pas afspraak niet meer dan twee mensen mee te nemen. Je Kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je jurk elders te laten vermaken.
               
De kleine lettertjes
I do! I do! is een door CBW erkende winkel. Op al je aankopen bij I do! I do! zijn de voorwaarden van Bruidsmode en maatwerk van toepassing. Je kunt hier de voorwaarden lezen.
            


I do! I do! is CBW-erkend
Wat houdt de garantieregeling CBW-erkend in?

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. 

CBW-erkende winkels hanteren een erkenningsregeling met 3 garanties. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om veilig aanbetalen, onpartijdige klachtafhandeling en extra garantie. De garantieregeling wordt alleen verleend door winkels die zijn aangesloten bij INretail, de grootste branchevereniging voor retail-non food. Lees meer op http://www.cbwerkend.nl