Hoge kwaliteit gegarandeerd
Persoonlijke service

Ido! Ido! is gevestigd in een prachtig pand aan de Beethovenstraat in Amsterdam Zuid. Ons pand ademt geschiedenis en charme met zijn prachtige sfeervolle ambiance. Stap binnen en laat je betoveren door de magie die hier heerst. Wij begrijpen dat het vinden van de perfecte jurk een bijzonder moment is, en daarom hebben wij een eigen pasruimte met uitzicht op een prachtige binnen tuin waar je in alle rust kunt passen. Onze ervaren stylisten staan klaar om je te begeleiden tijdens dit bijzondere proces. Zij hebben een schat aan kennis en expertise op heb gebied van bruidsmode en begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om de perfecte jurk te vinden die jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. Ze luisteren naar je wensen, geven je adviezen zorgen ervoor dat je je op gemak voelt tijdens het passen. Samen zorgen we ervoor dat je een onvergetelijke ervaring hebt en straalt op je grote dag.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en vakmanschap, en daarom werken we alleen samen met gerenommeerde designers die dezelfde waarde delen. Elke jurk in onze collectie is met liefde en zorg gemaakt, met oog voor elk detail.

Kom langs bij onze bruidsboetiek in Amsterdam en laat ons je helpen om jouw droomjurk te vinden. Stap binnen in ons prachtige pand, geniet van de intieme sfeer en laat je inspireren door de magie van de bruidsmode. I do! I do! waar de dromen werkelijkheid worden.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat jij de beste ervaring krijgt op onze website.