Hoge kwaliteit gegarandeerd
Persoonlijke service

Onze bruidskleding collectie bestaat uit een unieke samenstelling van exclusieve designers, waaronder Spose di Gio, Andrea Hawkes, Claes Iversen, Savannah Miller, Caroline Castiliano, Carta Branca, Dando Londo,  en de bekende merken zoals Pronovias, Anna Kara, Jesus Peiro, Marylise, Rembo Styling, Enzoani, Catherine Deane en Elysee. 

Of je nu droomt van een jurk of juist een broek met een moderne twist, met strakke lijnen en gedurfde details of juist verlangt naar een romantische jurk met delicaat kant een prachtige sleep. Onze collectie is geïnspireerd door de nieuwste trends en ontwerpen, maar verliezen nooit de tijdloze elegantie uit het oog. Wij geloven dat een bruidsoutfit niet alleen een kledingstuk is, maar een symbool van liefde en schoonheid. Daarom streven wij ernaar om elke bruid te voorzien van een bruidsoutfit die haar persoonlijkheid weerspiegelt en haar laat stralen op haar grote dag.

Onze prijzen beginnen bij €2.000,= en omdat je hier kan mixen en matchen tussen en binnen de verschillende merken, kom je echt altijd tot een prachtige bruidsoutfit. 

Bekijk ook onze uitgebreide collectie accessoires waarmee je je outfit helemaal af maakt. 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat jij de beste ervaring krijgt op onze website.