Hoge kwaliteit gegarandeerd
Persoonlijke service

Claes Iversen Bridal

Nederlandse top ontwerper in ido! Ido! 

Wie kent de prachtige creaties van Claes Iversen niet? Koningin Maxima is al jarenlang een grote fan. Nu heeft Claes Iversen ook een trouwcollectie ontworpen en de eerste serie is exclusief bij ons in de boutique te verkrijgen. 

mix & match

De collectie bestaat uit verschillende losse items waarbij de bruid zelf haar bruidslook kan samenstellen. De stijlmogelijkheden zijn eindeloos. Zo kan een blouse over een corset worden gedragen, een lange rok verwisseld worden door een korte of een broek of een riem kan worden toegevoegd aan een minimalistisch silhouet.

Inspiratie haalde Claes uit zijn rijke archief, wat terug te zien is in de vele referenties naar zijn eigen couture collecties met een duidelijke Claes Iversen signature in iedere bruidslook. 

De prijzen zijn toegankelijk en starten bij €1.700. 

Ben je enthousiast en nieuwsgierig? Maak meteen een afspraak!

De collectie bekijken

over Claes Iversen

Claes Iversen is van Deense afkomst en kwam in 1998 naar Nederland. Hij studeerde aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. In 2005 won hij de BLVD Modeprijs en was in 2006 Runner-up voor Frans Molenaar Iversen Couture Prijs. In juli 2010 opende hij zijn eigen winkel aan de Herengracht in Amsterdam. 

Iversen is een veelgevraagd ontwerper die koningin Maxima en andere leden van het koningshuis tot een van zijn belangrijkste klanten kan rekenen. Zo ontwierp hij in 2013 de herinneringspenning ter ere van de inhuldiging van koning Willem-Alexander en de trouwjurk van prinses Viktória Cservenyák, de echtgenote van prins Jaime de Bourbon de Parme. Daarnaast ontwierp Iversen ook de jurk van Ilse DeLange voor het Eurovisiesongfestival 2014 in Denemarken. 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat jij de beste ervaring krijgt op onze website.