Hoge kwaliteit gegarandeerd
Persoonlijke service

Bruidsmeisjes

MIJN BESTIES…. WAT MOETEN ZE AAN? 

Gefeliciteerd!!! Je bent gevraagd en hebt volmondig “JA” gezegd. De voorpret kan beginnen en hiervan genieten doe je natuurlijk met je beste vriendinnen. Je vraagt ze tijdens een toast om jouw bruidsmeisjes te zijn op de mooiste dag van je leven. Alleen wat moeten ze aan?  

EEN JURK WAAR IEDEREEN IN KAN STRALEN

Dat jouw vriendinnen belangrijk voor je zijn, is geen geheim en daarom wil je graag dat zij er op jouw dag ook beeldschoon uit zien. Het is immers ook hun feest! Een mooi jurk vinden voor volwassen bruidsmeisjes is niet altijd makkelijk. Ze zijn vaak duur of passen qua stijl niet bij de stijl van jouw vriendinnen, die allemaal ook nog sterke individuen zijn. Daar hebben we bij Ido! Ido! een oplossing voor.

Wij hebben speciaal voor deze dames de INFINITY DRESS of JUMPSUIT in de collectie. Deze geweldige bruidsmeisjes jurk/jumpsuit is gemaakt van antikreuk materiaal, op 9 manieren te dragen, zodat al je vriendinnen op hun eigen manier kunnen stralen, in 30 kleuren verkrijgbaar en met een prijskaartje van € 299,= heel betaalbaar. 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat jij de beste ervaring krijgt op onze website.