Hoge kwaliteit gegarandeerd
Persoonlijke service

Maak een afspraak!

Openingstijden
  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 10.00 - 18.00
  • Woensdag 10.00 - 18.00
  • Donderdag 10.00 - 18.00
  • Vrijdag 10.00 - 18.00
  • Zaterdag 10.00 - 18.00
  • Zondag Gesloten

Voor het komen bekijken van accessoires hoef je geen afspraak te maken en ben je altijd welkom.

EERSTE AFSPRAAK 

Voor de eerste afspraak nemen we tussen de 90 en 120 minuten de tijd! Met persoonlijke aandacht en een eigen kamer in onze winkel vinden we samen met jou je droomjurk! 

TWEEDE AFSPRAAK 

Soms kom je er niet in één keer uit. Dan maken we nog een afspraak. We reserveren circa 60 minuten en helpen je een definitieve keuze te maken. Kies voor deze afspraak de VIP afspraak.


EERSTE PASAFSPRAAK BIJ COUPEUSE

Je hebt je trouwjurk gekozen! De jurk is bij ons binnen en het is tijd voor de eerst pas bij onze coupeuse. We reserveren een uur zodat zij alles met zorg kan inspelden. Eén van onze stylistes neemt dan nog wat extra tijd om met jou naar mooie accessoires te kijken. Deze afspraak kan NIET online boeken.

TWEEDE PASAFSPRAAK 

Deze laatste pasafspraak duurt ook 30 minuten. De jurk is nu helemaal af en ligt afgestreken voor je klaar. Je doet hem nog één keer aan zodat we zeker weten dat alles goed zit. Mooi ingepakt in een witte non-woven bruidshoes neem je dan je jurk mee en kan je feest beginnen!  Deze afspraak kan je NIET online boeken.


AFSPRAAK ANNULEREN

Als je onverhoopt niet kan komen, laat het ons dan minimaal 48 uur van te voren weten. 

We nemen graag de tijd voor onze klanten. Er zijn daardoor een beperkt aantal afspraakmogelijkheden per dag. Bij een annulering is het dan fijn het tijdslot aan iemand anders te kunnen geven. 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat jij de beste ervaring krijgt op onze website.